Kedves Szülők!

Felelősséggel járó döntés előtt állnak, amikor gyermekük számára iskolát választanak. Önök bizonyára azt szeretnék, hogy gyermekük képességeinek megfelelően fejlődjön és boldogan, kiegyensúlyozottan érezze magát az iskolai közösségben.


Novembertől rendszeresen szeretnénk lehetőséget biztosítani a beiskolázás előtt álló gyerekek és szüleik részére, hogy bepillanthassanak iskolánk életébe. Sajnos a vírushelyzetre való tekinettel, ebben az évben csak virtuálisan van lehetőség arra, hogy megismerjék az iskolánkban folyó nevelő-oktató munkánkat, amelyek a játékosságon, kreativitáson, problémamegoldáson, logikus gondolkodáson, tanulói együttműködésen alapulnak, amit a Sakkpalota és élménypedagógia módszereivel érünk el.

 

Beiratkozási szándékukat az alábbi jelentkzési lap/szándéknyilatkozat kitöltésével és elküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) tudják jelezni felénk. Szeretettel várjuk a leendő kis elsősöket! 

 

Beiratkozási szándéknyilatkozat

 

Legújabb videónkban bemutatkoznak a leendő elsős tanító nénik és bepillantást nyerhetnek iskolánk pedagógiai munkájába, tanítási módszereibe:      

 

 

Az alábbi videóban megismerkedhetnek az iskolánkban folyó angol nyelvi képzés sajátosságaival, és az angol szakos kollegákkal!
Reméljük legújabb videónk felkeltette érdeklődésüket!🇺🇸🇺🇸🤓🤗
 
 

 
Az alábbi videóban a leendő elsős tanító nénik munkájába pillanthatnak bele 5 – 5 percben :
 
00:30 -tól Kispálné Janó Rita - 4.a osztály - rajz óra
05:15 -től Bottyán-Csepregi Csilla - 4.c osztály - matematika óra
10:10 -től Kövérné Szalai Kitti - 4.a osztály - testnevelés óra
12:41 -től Szabó Judit - 4.b osztály - környezetismeret óra

A Székesfehérvári István Király Általános Iskola bemutatása: