Kedves Szülők!

Felelősséggel járó döntés előtt állnak, amikor gyermekük számára iskolát választanak. Önök bizonyára azt szeretnék, hogy gyermekük képességeinek megfelelően fejlődjön és boldogan, kiegyensúlyozottan érezze magát az iskolai közösségben. 

Novembertől rendszeresen szeretnénk lehetőséget biztosítani a beiskolázás előtt álló gyerekek és szüleik részére, hogy bepillanthassanak iskolánk életébe. Sajnos a vírushelyzetre való tekinettel, ebben az évben csak virtuálisan van lehetőség arra, hogy megismerjék az iskolánkban folyó nevelő-oktató munkánkat, amelyek a játékosságon, kreativitáson, problémamegoldáson, logikus gondolkodáson, tanulói együttműködésen alapulnak, amit a Sakkpalota és élménypedagógia módszereivel érünk el.

 

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2021/2022 tanévre történő általános iskolai beiratkozásra az alábbi időpontokban kerül sor:

2021. április 15. csütörtök

2021. április 16. péntek 

 

Beiratkozási szándékukat az alábbi jelentkzési lap/szándéknyilatkozat kitöltésével és elküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) tudják jelezni felénk. Szeretettel várjuk a leendő kis elsősöket! 

 

Beiratkozási szándéknyilatkozat

 

elsosok

Elérhetőségeink

Székesfehérvári István Király Általános Iskola
8000 Székesfehérvár, Kelemen Béla u. 30/A.
Tel: 22-504-442; Fax: 22-504-443
E-mail: titkarsag@istvaniskola.hu

OM azonosító: 030064

Fenntartó: Székesfehérvári Tankerületi Központ
Fenntartó azonosító: 39012297

Vezetőség

Krählingné Kovács Tünde igazgató

 E-mail: krahlingne@istvaniskola.hu

Szabóné Szommer Ilona Ildikó felső tagozatos igazgatóhelyettes

 E-mail: szommeri@istvaniskola.hu

 Kormosné Kovács Tünde alsó tagozatos igazgatóhelyettes 

  E-mail: kormosne@istvaniskola.hu