facebook_page_plugin

Elsős leszek

"A KIP-es órák nagyon jók! Izgalmas feladatokat kapunk, csoportban együtt készítjük el a munkát, lehet rajzolni. Szóval, nagyon izgalmas. Szeretek iskolába járni!"

 "Nagyon sokat játszunk tanórákon is. A sakk minden órán ott van. Csupa játék minden napunk!"

 "Szülőként nagyon jó érzés, hogy gyermekem szeret iskolába járni, sosem akar hiányozni. A játék minden órán szerepet kap!"

 „… az épület kívülről elég átlagosnak tűnik, de beljebb lépve egész hangulatos: sok virág díszíti, a lépcsőkorlátok és az oszlopok narancssárga színe még barátságosabbá teszi…”

„… mikor az első előtt álltam, sok iskolát megnéztem, mégis ez az egy tetszett a legjobban. Miért? Barátságos falai között éreztem, hogy itt biztonságban vagyok és leszek…”

„… a mi iskolánkban legjobb a hangulat. Tanáraink szinte második szülőnkként foglalkoznak velünk. A tantestület nagyon kedves, bármikor rendelkezésre áll. A tanárok jókedvet sugároznak, normálisak. Néha szigorúak, de megértőek, segítőkészek és következetesek is…”

 „… nagyon készségesek az iskola dolgozói. Nálunk nagy a fegyelmezettség és a rend. Az igazgató, a tanárok és a diákok egyformán gondoskodnak arról, hogy az iskolában mindenki jól érezze magát. Jó a tanár – diák viszony, számíthatunk egymásra. Ha valami bajod van, elmondhatod, meghallgatnak…”

„… mindenki tiszteli a másikat. Ha a gyerekek rosszat csinálnak, az ügy gyorsan lezáródik. A tanárok mindig nagy örömmel várják ötleteinket mindenben. Ebben a suliban nemcsak a felnőtteké a főszerep, ezért nagy hibát követ el az, aki nem ebbe az iskolába jár!”

„… a tanulás mellett a szórakozást is megtalálhatod itt. Rengeteg jó program van. Minden évet úgy kezdünk, hogy minden osztály egynapos kirándulásra megy. Rengeteg szakkör van.”

 

"A harmadik szünetben az udvaron olyan zene szól, amilyen nekünk tetszik. Sokat megyünk bábszínházba. Minden fontos ünnepet megünneplünk úgy, ahogy a hagyomány megköveteli…”

„…a diákok szeretik az itteni tanárokat és tanítási módszerüket. A tanárok rendkívül jól képzettek, a gyerekek érdekében megpróbálják a maximumot nyújtani a tanulásban, megtanítanak tanulni, mindent megtesznek azért, hogy a legjobb eredményeket érd el. Kemény az elvárás, de így készítenek fel igazán a középiskolára…”

  

„… szeretünk iskolába járni. Ez a lényeg, nem?”